Nu gratis beschikbaar om te downloaden

Download nu de weinor 3D Designer!

Met de weinor 3D Designer kunt u uw terras heel eenvoudig samenstellen met het bijbehorende zonnescherm of een terrasoverkapping.

Op de computer of op uw tablet – De weinor 3D Designer is een uitstekend hulpmiddel, als u wilt zien wat er op uw terras allemaal mogelijk is met een zonnescherm of een terrasoverkapping. Het uiterlijk van gevel en terras kan natuurlijk aan uw situatie worden aangepast. Of beter nog: Met een foto van uw terras kunt u simuleren, hoe het weinor product er op uw terras uit komt te zien. Zo kunt u snel beoordelen of uw zonwering of weersbescherming bij uw woning past.

De weinor zonnescherm- en terrasconfigurator als app kunt u overal naar toe nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook aan uw vrienden laten zien hoe uw terras eruit komt te zien met het weinor product van uw keuze – helemaal zonder internetaansluiting.

Download de 3D Designer op uw computer of installeer de app op uw tablet en ontdek hoe u met een zonnescherm of een terrasoverkapping van weinor een nog prettiger sfeer op uw terras creëert.

Vakhandelaar vinden

in uw regio