weinor Headermotiv Yoga

BINNEN WORDT BUITEN.

EN EINDELIJK JEZELF WEER EENS VINDEN.
weinor Kampagnenseite Collage

Breng uw terras gewoon tot leven.

Met de ontelbare vormgevingsmogelijkheden die onze zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases® bieden, wordt uw terras zo veel meer dan alleen een terras. Creëer een plek waar u graag komt, waar u helemaal uzelf kunt zijn of waar u met familie en vrienden aangename uren doorbrengt.

Met onze producten kunt u uw terras zo vormgeven, dat u zich iedere dag opnieuw verheugt om naar buiten te gaan. Laat u zich door ons inspireren. En maak van uw terras het nieuwe middelpunt van uw buitenleven.

Wij geven vorm aan uw idee van schoonheid.

Uw zeer persoonlijke, individuele terrasdromen waarmaken – dat is waar we ons dag in dag uit mee bezighouden. Met een breed scala aan materialen, kleuren en texturen bieden we u modulaire vormgevingsmogelijkheden. Ze combineren esthetiek en functie en vormen zo een perfecte zonwering en weerbescherming, bepalen niet alleen de architectuur, maar ook het goede gevoel op uw terras.

Voor welke mogelijkheid u ook kiest: u vindt altijd “Made in Germany”-producten van de hoogste kwaliteit bij ons, met innovatieve designs en uitgerust met de modernste technologie. De vele kwaliteitskeurmerken, design- en duurzaamheidsprijzen die we voor onze producten hebben ontvangen, spreken voor zich. En ook voor ons.

weinor collectie zonweringdoeken my collections 2

Uw ideale doek – duurzaam en adembenemend mooi!

Wilt u zich thuis voelen onder uw zonnescherm, heerlijk relaxen en dagdromen? Dan is een zonweringdoek van weinor perfect voor u. Onze ruime selectie hoogwaardige en prachtige doeken zorgt voor een huiselijke sfeer op uw terras. 

De  collectie zonweringdoeken 'my collections 2' vallen in de smaak met hun boeiende nieuwe geweven effecten, moderne kleurstellingen en 12 exclusieve dessins – voor het moderne buitenleven of de klassieke woonstijl. Hetzij bewezen of duurzaam weefsel, tijdloze kleuren of creatieve trends – onze driedelige collectie biedt precies het juiste voor uw persoonlijke lifestyle. 

Daarnaast zijn er de hoogwaardige functionele doeken uit onze speciale collecties voor verticale zonwering en pergolazonwering. Afhankelijk van het weefsel vertonen deze verschillende niveaus van transparantie, luchtdoorlatendheid of waterbestendigheid.

Hier vindt u de weinor collectie zonweringdoeken.

Kijken, voelen, genieten: ervaar onze producten live in onze showroom.

Op meer dan 1000 m² tonen we u ons brede assortiment producten in originele grootte. Hier kunt u zich nu al een beeld vormen, hoe uw toekomstige terras eruit komt te zien. Een bezoek bij ons in Keulen is zeker de moeite waard. Ons vakbekwame team informeert u daar vol toewijding en met één doel: samen met u en uw ideeën oplossingen vinden voor uw terras. Of u nu op zoek bent naar een design zonnescherm, een glazen terrasoverkapping of een pergola- of verticale zonwering, wij laten u perfect zien hoe onze terrassystemen bij u thuis eruit komen te zien. En als Keulen toch iets te ver weg is – wij weten een kortere route: bezoek onze showroom direct hier op de site, een virtuele rondleiding die meer zegt dan duizend woorden.

Klik hier om een virtuele rondgang
te starten.

Uw droom wordt een terrasdroom.

Keulen: pergolazonwering voor architectenwoning

De opdrachtgevers van een eengezinswoning in Keulen hebben hun terras uitgerust met een pergolazonwering Plaza Viva van weinor.

Leverkusen: terrasoverkapping en zonnescherm in partner-look

In Leverkusen hebben opdrachtgevers hun eengezinswoning uitgerust met terrasoverkapping en zonneschermen.

Hanau: kubusvormige Glasoase in moderne look

De eigenaren van een huis in Hanau realiseerden met hun kubusvormige terrasoverkapping inclusief glazen schuifwanden en serrezonweringen een bescherming tegen regen en wind met hoogste designeisen.

Messel bij Darmstadt: zonwering met kleuraccent

Met zijn royale afmetingen zorgt het hoogwaardige cassettescherm voor aangename schaduw aan het zwembad van een modern huis. Het rode zonweringdoek zet duidelijke accenten aan de gevel.

csm Teaser Fachhaendler

Goed kunnen luisteren – slechts een van de vele sterke punten van onze vakhandelaren.

Wilt u uw ideeën eens bespreken? Een planning maken van uw terrasdromen? Wilt u persoonlijk en deskundig advies? Alle wegen leiden naar een van onze weinor specialisten – deze hier is veruit de snelste:

Drie wegen – één doel: geef uw terras persoonlijkheid.

weinor 3D Designer: stel nu uw droomterras samen

Thuis inspiratie opdoen met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D.

Video met uitleg over productaankoop

Alle vragen en bijbehorende antwoorden over de aankoop van onze producten in een video.

Play Circle
Nu bekijken

weinor visualisering-service

Samen met de vakhandelaar een fotorealistische weergave van uw gewenste terras creëren.