Nu weinor partner worden!

weinor is het bekende vakhandelaarsmerk en marktleider in Noord-Europa voor zon- en weerbescherming op het terras.

We leveren uitsluitend aan geselecteerde vakhandelaren, om zo de consument de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De jarenlange, intensieve relaties die we met onze vakhandelaren onderhouden, zijn gebaseerd op vertrouwen, gelijkwaardigheid en succesvol partnerschap.

Daarom moet u weinor partner worden:

 1. Beste kwaliteit
  Wij produceren onze producten onder strenge kwaliteitseisen in de fabrieken in Keulen en Möckern (nabij Magdeburg). Op beide locaties werken we tevens met onze eigen poedercoating, om ook op het gebied van kleur aan de hoogste eisen te voldoen.
 2. Alles uit één bron
  Zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases® van weinor zijn onderdeel van een systeem. Kleur, vorm, materiaal, alles is perfect op elkaar afgestemd.
 3. Eersteklas service
  Profiteer van snelle levertijden en de weinor E-shop, evenals de persoonlijke en uitgebreide ondersteuning door onze binnen- en buitendienst.
 4. Professionele verkoopondersteuning
  Maak gebruik van slimme reclamematerialen voor meer verkoopkansen en professionele ondersteuning bij de presentatie van de weinor producten door middel van opvallende showroommodellen.
 5. Bekroond design
  Inspireer uw klanten met de weinor design-competentie.

Onze tip:

Bezoek onze grote showroom in Keulen.

Hier presenteren we alle weinor highlights rondom zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases®. Wij geven u graag een rondleiding door onze showroom. Geef in het contractformulier aan dat u graag een bezoek wilt brengen aan onze showroom.

Klik hier om een virtuele rondgang
te starten.

U wilt ook een sterke weinor partner worden?

Vult u dan het contactformulier in. Wij melden ons dan op korte termijn bij u!
Alle details bespreken we dan graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voer hiervoor uw contactgegevens in.

Ik interesseer mij voor de volgende productgroepen:

Aanwijzing m.b.t. de gegevensbescherming

De noodzakelijke openbaarmaking van uw contactgegevens dient uitsluitend het doel van de contactopname met u en het beantwoorden van uw verzoek. Wettelijke grondslag voor de verwerking is artikel 6, lid 1, sub b AVG. Het doorgeven van uw contactgegevens vindt uitsluitend plaats aan ontvangers die voor het bereiken van deze doelstelling nodig zijn (bijv. aanbieders van vervoer). Prevalerende legitieme belangen van derden bestaan niet. Uitgebreide informatie m.b.t. de verwerking van uw gegevens en uw rechten als betrokkene vindt u in de privacyverklaring op onze website.

(* Verplichte velden)