Welkom in onze weinor showroom!

Heet u samen met ons het seizoen 2022 welkom!

Onze normale openingstijden zijn:
Maandag – vrijdag   09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 14:00 uur

Opdat u onze ruime showroom op een ontspannen manier zou kunnen verkennen, hebben wij een betrouwbaar veiligheidsconcept ontwikkeld voor uw en onze bescherming tegen Covid-19. Zoals gewoonlijk geeft ons showroomteam u graag advies, waarbij de nodige afstand in acht moet worden genomen.

We kijken uit naar uw bezoek!

Uw weinor showroom team

In één oogopslag

Checkmark

Van maandag tot en met zaterdag

Checkmark

meer dan 1.000 vierkante meter

Checkmark

alle weinor producten live ervaren

Checkmark

Presentatie in ontspannen sfeer

Keulen-Ossendorf: Terraswerelden live ervaren

Zonneschermen in aantrekkelijk design, terrasoverkappingen van hoogste kwaliteit en glasoases® om je in thuis te voelen – dat alles vinden onze klanten en partners in de indrukwekkende weinor showroom in Keulen. In een aangename ambiance kunt u onze unieke producten van dichtbij ervaren en zien hoe u uw terras of balkon optimaal tegen weer en wind beschermt zodat u langer van uw terras of balkon kunt genieten. puur weinor!

Ons adres:

weinor GmbH & Co. KG
Mathias-Brüggen-Straße 110
50829 Keulen-Ossendorf

Parkeergelegenheid voor klanten beschikbaar

Klik hier om een virtuele rondgang
te starten.

Voor elk wat wils: terraservaringen op meer dan 1000 vierkante meter

Elf individuele terras- en glasoasewerelden op meer dan 1.000 m² bieden voor ons de beste voorwaarden om in de weinor showroom aan bijna elke smaak te voldoen. Wij adviseren u zowel over onze designzonneschermen als over terrasoverkappingen van glas, pergolazonweringen en verticale zonweringen, kortom: over alles wat uw terrashart begeert. Zo willen wij u graag een perfect beeld geven hoe onze terrassystemen er bij u thuis uitzien. En dat niet alleen: ook voor balkons hebben we de juiste zon- en weerbestendige oplossingen. Laat u door ons inspireren.

Comfort en design: de weinor productwereld om aan te raken

Overtuigend design voor elke smaak - klassiek, puristisch of fris en jeugdig. De weinor technologie voor zonneschermen, terrasoverkappingen en serres is de juiste oplossing voor uw individuele ideeën. Van balkon- en serrezonneschermen tot pergola-oplossingen of optimale zichtbescherming - weinor heeft de perfecte oplossing voor uw terras. Overtuig uzelf in de weinor showroom en krijg hier alvast een eerste indruk van wat u daar te wachten staat.

Chevron Down

Onze producten op locatie

Vakkundig: sympathiek advies in een ontspannen sfeer

In een ontspannen en vrijblijvende sfeer kunt u volledig vertrouwen op de voordelen van ons deskundige en ervaren weinor advies. Getrainde specialisten staan u bij een goede cappuccino of espresso ter zijde als u alles wilt weten van onze producten. Wij informeren u graag over alle essentiële zaken over zonneschermen, terrasoverkappingen en glasoases®. Indien u een concrete offerte wenst, kunnen wij u in contact brengen met een gespecialiseerde weinor vakhandelaar bij u in de buurt die u deskundig kan bijstaan - van advies en offertes tot en met de montage.

Gevarieerd en individueel: de kleurrijke wereld van weinor doekdessins

Ervaar de uitgebreide selectie stoffen voor onze zonneschermen in de weinor showroom. Daar vindt u een breed scala aan kleuren en patronen. Onze weinor serie my collections is ter plaatse beschikbaar in drie kleurengroepen en maar liefst 143 dessins. Bovendien leert u de kleurvariatie van onze zonneschermframes in alle RAL-kleuren kennen.

Zo krijgt u een duidelijk beeld welk zonnescherm precies geschikt is voor u en uw terras. Als u vooraf al meer wilt weten over onze huidige collectie, dan volgt hier een kort overzicht, waarmee u zich perfect op uw bezoek aan ons kunt voorbereiden.

Als u een aankoop overweegt: wij vinden een gespecialiseerde weinor vakhandelaar bij u in de buurt voor u

U wilt concreet beginnen met het ontwerpen van uw terras? Geen probleem. Nog ter plaatse zoeken wij exact de juiste gespecialiseerde partner voor u, die uw ideeën professioneel kan uitvoeren. Samen met hem of haar bespreekt u de details van het weinor advies en plant u uw project tot in de kleinste details. Want alles wat u in de weinor showroom geïnspireerd heeft, wordt door onze gespecialiseerde partners vakkundig, betrouwbaar en volgens uw wensen uitgevoerd.