Zonnige tinten en andere (power)kleuren

Deelcollectie 'hi hello!‘

Collectie in de kijker
Geschreven door: Manuel Kubitza

Wie van kleur houdt, slaagt beslist met de levendige dessins van 'hi hello!. 'hi hello!'is de kleurrijke deelcollectie van de nieuwe doekcollectie 'my collections 2' van weinor.

Heldere kleuren van geel tot oranje laten het terras stralen. Krachtig appelgroen zorgt voor een fris accent op warme dagen. Zomers licht en tegelijkertijd heerlijk koel is het transparante gletsjerblauw. Zacht lila, porseleinblauw of agavegroen verfraaien de buitenkamers van liefhebbers van zachte pasteltinten. Tinten paars van bordeaux tot barolo verspreiden buitenshuis weelderige luxe. 

Exclusieve dessins in vrolijke kleuren met volledig nieuw doekbeeld

Met de exclusieve ontwerpen 'van my lines' heeft de weinor Design Studio een compleet nieuw doekbeeld gecreëerd. De geavanceerde look is er ook voor de levendige kleurstellingen van de deelcollectie 'hi hello!' in stralende zomerkleuren of trendy combinaties van geel en grijs. De afzonderlijke strepen van de zonweringdoekdessins rijgen zich als afzonderlijke banden aan elkaar en hebben met hun losse volgorde het effect alsof er geen rapport is, dus zonder herhaling van het patroon. Het resultaat: een doekdessin met natuurlijk ritme, zowel levendig als harmonieus. Het speciale materiaal van de doeken met het gevoel van stof zorgt voor een huiselijke uitstraling, die men doorgaans eerder gewend is van huishoudelijk textiel. De innovatieve dessins zijn ontstaan in nauwe samenwerking met het Italiaanse bedrijf Parà, een van de marktleiders op het gebied van de productie van outdoorweefsels. 

Stralende zonnige kleuren in geel, oranje en roest

Zonweringdoeken in gele en oranje kleuren zorgen met hun zonnige kleur voor warmte op het terras – ook wanneer de zon een keertje niet schijnt. Dan geeft het zonnescherm meubels en interieur een gouden glans. Hetzij in de kleur zonnebloem- of maisgeel, vermiljoen of scharlakenrood, abrikoos of oranje, alle kleuren zijn afkomstig uit een warm kleurenpalet. De krachtige kleuren pas goed bij een extroverte outdoor-lifestyle – perfect voor zomerfeesten, barbecues of om met z'n tweetjes van de zonsondergang te genieten.

De perfecte combi: Grijs, geel, buttercream en wit

Met de kleur buttercream doet een nieuwe kleur zijn intrede in het dessin van zonweringdoeken. Het lichte, romige geel geeft grijze kleuren een levendig tintje, zonder afbreuk te doen aan diens tijdloze elegantie. Wanneer het spaarzaam wordt gebruikt, zorgt het voor vriendelijke accenten in de omringende grijstinten, in combinatie met vanille en maiskleuren ontstaat er een geheel eigen doekdessin in vrolijke gele nuances. Combinaties met buttercream zijn goed voor terrasontwerpen, waarbij de helderheid wordt gecombineerd met levendige elementen. 

Zachte kleuren voor sfeervolle uurtjes op het terras

Kleur kan soms ook heel poëtisch, stil en voorzichtig naderbij komen. Transparant gletsjerblauw, kristallijn porseleinblauw, zilverachtig agavegroen of natuurgetrouwe zeewierkleuren – wie houdt van harmonie en desondanks een vleugje kleur wil, vindt in de doekcollectie 'hi hello!'beslist de perfecte nuance.     

Luxueus en glorieus: Paarstinten voor gevoelsmensen

De toevoeging van blauw aan rood zorgt voor prachtige zachte nuances van rode wijn en edelsteen. Lila, violet en paars worden geassocieerd met waarden als luxe, fantasie en magie. Voor wie van prachtige kleuren houdt, is een elegant zonweringdoek uit de collectie zonweringdoeken 'hi hello' het beste advies. Levendige oppervlakken met structuur zorgen ervoor dat de selectie kleuren zowel fris als modern overkomen.   

Koele accenten in groen en blauw

Liefhebbers van water opgelet: bij weinor vind je vele frisse kleuren, die in ieder geval mentaal anticiperen op een afkoeling in het zwembad. Of het nu gaat om helder turquoise of diep oceaanblauw; hier worden alle liefhebbers van waterkleuren op hun wenken bediend. Het frisse scala wordt vervolmaakt met sappige kleuren groen, die zorgen voor een natuurlijk tintje op het terras. Van varen tot blad, van spar tot den is hier voor elk wat wils.