Knikarmschermen

Alle Knikarmschermen / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design.

Kubata

Kubistische design – de perfecte oplossing voor moderne architectuur.

Smaila

Geavanceerd kubistisch design voor balkons en compacte terrassen.

Cassita II

Slank en minimalistisch design — de perfecte match bij moderne woontrends.

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek.

I/K/N 2000

De bewezen klassieker onder de cassetteschermen is bijna overal inzetbaar.

Semina

De Semina verenigt een fris en jong design met bewezen techniek en betrouwbare kwaliteit.

Topas

Grote kwaliteit voor een klein budget – het open zonnescherm weinor Topas is het perfecte instapmodel.

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn zeer geliefd als zonwering. Ze zijn betrouwbaar, veelzijdig en flexibel. Zo is bij het knikarmscherm zowel plafondmontage als montage aan de wand of een dankspant mogelijk. 

Dankzij onze eigen productie vullen alle weinor producten elkaar functioneel en optisch perfect aan.

Knikarmschermen bij weinor: vind het geschikte model

weinor biedt verschillende uitvoeringen van knikarmschermen aan. U ontvangt bij ons open modellen, maar ook zonneschermen met semi-open of gesloten cassettes. Ons veelzijdige aanbod willen we hier aan u voorstellen:

Open en semi-open cassetteschermen: 

Een open cassette is vooral geschikt wanneer een bovenliggend balkon het zonnescherm beschermt tegen weersinvloeden. Bij het semi-open cassettescherm worden doek en techniek veilig omsloten door het zonnescherm en het ingerolde uitvalprofiel. 

  • Onze Topas is een klassiek instapmodel en is als open knikarmscherm met name geschikt voor de beschermde montage, bijvoorbeeld onder een afdak.
  • De semi-open cassette van de Semina beschermt het zonnescherm met een fris design en zorgt hiermee voor een uitzonderlijk lange levensduur.

Cassetteschermen: 

In de cassette rusten het zonweringdoek en de techniek veilig als in een kluis – de perfecte oplossing, wanneer u een optimale bescherming voor uw zonwering wilt. De gesloten cassette beschermt het zonnescherm betrouwbaar tegen vocht en vuil.

  • De Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen met gesloten cassette en overtuigt met een fraai design in een roestvrijstalen look.
  • De Cassita II is een slank knikarmscherm met gesloten cassette en met een meervoudig bekroond design. 
  • Smaila, het compacte, kubistische knikarmscherm overtuigt met name bij moderne balkons of kleine terrassen en biedt op verzoek een Volant Plus die wordt aangedreven door zonne-energie.
  • Ons superieure zonnescherm Opal Design II past zich met zijn tijdloze klassieke vorm harmonieus aan elke bouwvorm aan. Door het vastklikken in de sikkels aan de zijkanten, is te zien dat de cassette veilig is gesloten.  
  • U wilt een superieur knikarmscherm in modern, kubistisch design? Dan is de Kubata met zijn schroefloze design precies het juiste voor u.
  • Zowel technisch als esthetisch zijn onze cassetteschermen I/K/N 2000 geschikt voor nagenoeg elke inbouwsituatie en gevel.

Alle modellen hebben bovendien het volgende gemeen: ze bieden als elektrische zonneschermen nog meer comfort.

Bewezen weinor kwaliteit voor grote zonweringen met maximale stabiliteit

Alle materialen voor knikarmschermen moeten voldoen aan de hoge weinor normen. Zij overtuigen met hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en belastbaarheid. Niet alleen privé, maar ook zakelijk, want de weinor knikarmschermen voldoen ook aan de eisen van zakelijke klanten uit de horecasector. 

Naast functionaliteit staat weinor ook voor esthetiek en optische en technische diversiteit: Tussen meer dan 170 designs voor zonweringdoeken en meer dan 200 framekleuren vindt u beslist het design dat uw smaak perfect weerspiegelt. 

Individueel en passend: op maat gemaakte zonneschermen van weinor

Knikarmschermen zijn ideaal als zonwering voor kleinere, maar ook voor grotere oppervlakken. Elk weinor zonnescherm is een uniek exemplaar met echtheidscertificaat en is speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Vind vandaag nog een ervaren en deskundige weinor vakhandelaar bij u in de buurt, die rechtstreeks op locatie uw dromen uit laat komen.

Knikarmschermen: de sympathieke alleskunner

Knikarmschermen zijn zeer flexibel. In ingerolde toestand smelten ze subtiel samen met de architectuur van de woning en in uitgerolde toestand bieden ze over grote oppervlakken schaduw en bescherming tegen UV-straling, een zachte bries, nieuwsgierige blikken en in sommige gevallen zelfs tegen lichte regenbuien. De hellingshoek van de knikarmen kan worden aangepast, maar bij regen moet deze bij alle zonneschermen circa 15 graden bedragen. Zo voorkomt u schade aan het doek door waterzak-vorming. Bij knikarmschermen met een motor, die zorgt voor een elektrische aandrijving, aangevuld met een windsensor, verloopt de besturing bijna als vanzelf.

We hebben de belangrijkste vragen over knikarmschermen voor u op een rijtje gezet

Om u bij elke stap van de verwezenlijking van uw droomterras zo goed mogelijk te begeleiden, hebben we de meest gestelde vragen voor u verzameld en beantwoord.

Draagbuis- of cassettescherm: Wat is het verschil?

Cassetteschermen functioneren in principe op een soortgelijke of dezelfde manier als zonneschermen met draagbuis.  Twee geruisloze weinor LongLife knikarmen spannen het zonweringdoek op en duwen het van de doekas van het zonnescherm naar voren toe. Het belangrijkste verschil zit al in de naam: de cassette als beschermkap. Afhankelijk van de uitvoering beschermt deze de afzonderlijke onderdelen van het zonnescherm in ingerolde toestand volledig tegen externe invloeden: weinor biedt beide techniekvarianten aan.

Wat kan ik doen wanneer het zonnescherm in uitgerolde toestand scheef hangt?

Wanneer het zonnescherm ongelijkmatig uitrolt, kan dit verschillende redenen hebben. Controleer of het uitvalprofiel geblokkeerd wordt. Rol het zonnescherm voorzichtig in en daarna weer uit. Wanneer het probleem niet is verholpen, kunt u controleren of het zonweringdoek moet worden opgespannen of dat de knikarmen moeten worden ingesteld. Raadpleeg uw onderhouds- en gebruiksaanwijzing of neem contact op met uw weinor vakhandelaar.

Knikarmschermen: Kan het doek er vanaf worden gehaald om te wassen?

Dat is helaas niet mogelijk, maar gelukkig is dit ook helemaal niet noodzakelijk! Dankzij de onzichtbare impregnatie zijn onze zonneschermmodellen beschermd tegen vervuilingen. Deze bescherming van het zonweringdoek voorkomt zowel waterig, als vettig of zelfs plakkerig vuil. Raadpleeg hiervoor ook onze tips over het onderhoud van het doek.

Knikarmschermen voor bij u thuis koopt u bij weinor!

Bij weinor profiteert u van bewezen kwaliteit 'Made in Germany'. Als Noord-Europese marktleider op het gebied van zonwering, regen- en windbescherming op het terras kiezen we voor betrouwbare, duurzame en esthetische materialen en eindproducten, die op uw persoonlijke behoeften zijn afgestemd en op maat zijn gemaakt om aan uw eisen te voldoen.

Maak vandaag nog een afspraak met een weinor vakhandelaar en realiseer het zonnescherm van uw dromen!

Zo eenvoudig koopt u een zonnescherm van weinor:

1. ontdek op onze website een ruime selectie modellen.

2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

3. Uw vakhandelaar geeft u graag uitgebreid advies en plant samen met u uw zonneschermproject.

4. Leun achterover terwijl uw nieuwe knikarmscherm door de vakhandelaar bij u wordt gemonteerd.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.