Goed netwerk

Het engagement van weinor is niet alleen gericht op de optimale vervulling van de wensen van de klant. Het bedrijf stimuleert ook ontwikkelingen binnen de branche door gerichte lidmaatschappen van overkoepelende organisaties en samenwerking met belangrijke leveranciers.

Bundesverband Wintergarten

Medewerkers van weinor zijn actief in de commissies “Techniek” en “Bescherming tegen zomerse warmte” van de Bundesverband Wintergarten e.V. Van public relations, technische en juridische kwesties tot de kwalificatie van leden is de vereniging actief.

Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz

weinor is ondersteunend lid van de Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz. De vereniging vertegenwoordigt de gespecialiseerde bedrijven en fabrikanten in de rolluik- en zonweringtechniek. Ze biedt actuele informatie over de branche, nuttige tips en uitgebreide technische presentaties.

Industrieverband Technische Textilien

De Industrieverband Technische Textilien-Rollladen-Sonnenschutz e.V. – ITRS – is het toonaangevende verband voor fabrikanten en aanbieders van confectieproducten in de deelnemende branches. Medewerkers van weinor dragen in diverse projectgroepen hun knowhow bij.

Verein zur Förderung der Konfektion Technischer Textilien e.V.

Sinds 1997 concentreert de KTex Förderverein zich op speciale thema’s op het gebied van confectie van technisch textiel, bijv. beroepsopleiding, seminars en lezingen, bijscholing.