GLASOASE®

Stijlvolle serre

Om hun verblijf in een prachtige omgeving te verlengen heeft een familie hun terras met een weinor Glasoase® uitgerust. Nu kunnen ze op frisse dagen vanuit het zwembad gelijk de beschutte serre in.

Een groot huis, een verfrissend zwembad, de mooiste omgeving: wat wil men nog meer? Nou, er was nog wel iets wat de familie wenste. Want, want heb je aan een gaaf buitenbereik, wanneer je er met wind en regen niet kan zijn. Er was dus de wens voor een terrasoverkapping.

Terrasoverkapping, zonwering, glazen wanden
Toen ze het concept van de Glasoase® zagen was de beslissing snel gemaakt. Want de voordelen liggen voor de hand: terrasoverkapping en glazen elementen rondom maken van het terras een beschutte, maar alsnog transparante ruimte welke in verbinding met de omgeving staat. Wil men weer frisse lucht opsnuiven, dan opent men de schuifwanden eenvoudig weer. Dan zit men weer in de vrije natuur. Om ervoor te zorgen dat de serre in de zomer niet te veel opwarmt en het klimaat aangenaam blijft, is de overkapping met een serrezonwering van weinor uitgerust.

Serre met zijdelingse zonwering
Om ook in de avond te genieten verschaffen de warmwitte, energiezuinige ledspots de Glasoase® van binnen van aangenaam licht. Tevens zijn meerdere verwarmingssystemen Tempura van weinor gemonteerd, zodat men ook op koelere dagen en avonden op het beschermde terras vertoeven kan. Ook betreffende privacy heeft weinor een oplossing paraat. Aan de zijkanten en voorzijde van de Glasoase® zijn verticale zonweringen VertiTex geplaatst. Deze houdt nieuwsgierige blikken buiten en beschermt tegen verblinding door de schuin invallende zonnestralen. Gekozen is voor hetzelfde doekdessin als de serrezonwering, zodat optisch alles op elkaar afgestemd is.

Ledspots en verwarming in de serre
Hoge mate van comfort verschaft de BiConnect besturing van weinor. De 4,6 x 4,9 meter grote Glasoase®, bestaande uit een overkapping, serrezonwering, verticale zonwering, ledverlichting en verwarmingssysteem, is in zijn geheel elektrisch aan de sturen per handzender, de ledspots en verwarming is ook nog naar wens te dimmen. Zo is een prachtige terrasruimte ontstaan, welke tegelijkertijd beschermt en een ongestoord uitzicht naar buiten mogelijk maakt. Daarbij komt nog het aantrekkelijke design van de Glasoase®, welke het beste afgestemd is op de edele buitengevel van het huis.

De vreugde van de familie over het geslaagde project was groot: „Na de afronding van het project werd het terras de meest bezochte plek in het huis. Het resultaat overtrof onze verwachtingen in zijn schoonheid en perfectie. Het is echt een juweeltje dat de hele familie vele jaren plezier geeft en is daarom een van de beste investeringen.“

Impressies

weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®
weinor Glasoase®

Meer informatie over de toegepaste weinor producten:

Glasoases®

Vloeiende overgang naar buiten met de elegante Glasoases® – lichtdoorlatend en bekroond.