Comfortabel bedienen slimme besturingen

Lekker tot rust komen en ontspannen – met de weinor draadloze BiConnect-besturing is dat nog gemakkelijker. Draadloos of via kabel gestuurd: niet alleen uw zonnescherm of de zonweringen van uw terrasoverkapping kunnen moeiteloos worden bediend, maar ook de verlichting en de verwarming.

Draadloos, kabel en sensoren: bouwstenen voor meer comfort en veiligheid

Om zonnescherm en co. comfortabel te kunnen bedienen, biedt weinor diverse technologieën aan. Enkele producten zijn ook b weinor leverbaar met de klassieke slingeraandrijving. Aanzienlijk comfortabeler is echter de gemotoriseerde besturing van uw zonwering.

Bij de bedieningswijze van de motor zijn er twee mogel kheden: per kabel of draadloos. Bij de oplossing met kabel worden de commando’s via een kabel aan de ontvanger doorgezonden. De draadloze variant heeft voor de stuurcommando’s geen kabel nodig en zendt de signalen door radiogolven aan de ontvanger. Bij beide technologieën is het gebruik van sensoren mogelijk, die uw weinor product betrouwbaar beschermen tegen het weer en tegen beschadigingen.

Besturing BiConnect: uw voordelen op een rij

  • betrouwbaar signaal ook bij dikke wanden
  • directe terugmelding dankzij controlefunctie op de handzender (bi-directioneel en draadloos)
  • lagere elektromagnetische emissie dan bij conventionele radiotechniek
  • beveiligde radiofrequentie, geen storingen door telefoon of wifi

Uiterst moderne routingtechnologie: betrouwbare draadloze doorgifte

De routing is een belangrijk onderdeel van de weinor afstandsbediening BiConnect. Daarbij wordt het signaal zonder storingen en betrouwbaar door de handzender via meerdere stations doorgezonden, tot de gewenste ontvanger bereikt is.

weinor BiConnect afstandsbedieningen één bediening voor alle

U wilt de terrasverlichting, de warmtestraler of het zonnescherm met een druk op de knop vanuit de ligstoel regelen? Dan is BiConnect van weinor exact de juiste oplossing voor u. Makkelijk te bedienen handzenders met of zonder display sturen het storingsvrije radiosignaal dankij routingtechnologie zelfs door metalen gevels en dikke isolatielagen.

BiConnect – modernste elektronica voor uw terrascomfort

Als het gaat om intuïtieve en moeiteloze bediening van terrasvoorzieningen, is de innovatieve BiConnect afstandsbediening van weinor een echte aanrader.

BiConnect: uw voordelen op een rij

  • eenvoudige besturing van zonweringproducten en toebehoren
  • intuïtieve bediening
  • terugmelding via handzender
  • veilig radiosignaal door routingtechnologie

BiEasy hand- en wandzender veilig, eenvoudig en comfortabel

Zonwering, verlichting en verwarming kunnen comfortabel worden bediend met de BiEasy handzenders 1M, 5M en 15M Go!. Ze overtuigen door hoogwaardig design en kunnen worden bevestigd aan een magnetische wandhouder.

Perfect voor de bediening van meerdere apparaten is de handzender met display BiEasy 15M Go! Met de weinor BiEasy draadloze wandzender kunt u afzonderlijke zonneschermen of meerdere zonneschermen tegelijk heel eenvoudig per druk op de knop activeren, geheel zonder bedrading.

Somfy RTS & Somfy io-homecontrol® - Innovatief en flexibel

In plaats van met weinor BiConnect kunt u uw zonwering- en terrastechniek ook besturen met RTS of io-homecontrol® van Somfy.

Let op: een combinatie van weinor BiConnect en Somfy io-homecontrol® of Somfy RTS besturingscomponenten is niet mogelijk!

Kiest u voor een systeem van Somfy, dan kunnen alle betreffende ontvangers, motoren en sensoren van Somfy en alle met Somfy compatibele draadloze zenders en smart-home-boxen worden ingezet. 

Beschikken uw apparaten over een io-ontvanger van Somfy, dan kunt u ook onze ledspots en Tempura-verwarmingssystemen met Somfy io-homecontrol® comfortabel en eenvoudig dimmen.

Momenteel is deze functie nog niet met Somfy mogelijk bij kleurenledstrips en de pergola-zonwering weinor PergoTex II LED. 

Download

Downloads

Downloads

Terras-Comfort - weinor accessoires voor zon- en weerbescherming

Maak uw tijd op uw balkon of terras nu nog aangenamer met de slimme accessoires van weinor.
Type: PDF
Grootte: 4 MB