Zonneschermen met led

Alle zonneschermen met led / gefilterd

Product Producten

Bij alle getoonde producten gaat het om:

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design.

Kubata

Kubistische design – de perfecte oplossing voor moderne architectuur.

Smaila

Geavanceerd kubistisch design voor balkons en compacte terrassen.

Cassita II

Slank en minimalistisch design — de perfecte match bij moderne woontrends.

Semina Life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek.

I/K/N 2000

De bewezen klassieker onder de cassetteschermen is bijna overal inzetbaar.

Semina

De Semina verenigt een fris en jong design met bewezen techniek en betrouwbare kwaliteit.

Topas

Grote kwaliteit voor een klein budget – het open zonnescherm weinor Topas is het perfecte instapmodel.

Plaza Viva

Alfresco leven in bijna alle weersomstandigheden - of het nu zonnig, winderig of regent.

weinor PergoTex II

Maakt meer tijd buiten mogelijk, zelfs bij slecht weer.

Artares

Het lamellendak Artares zorgt dankzij natuurlijke ventilatie door een geavanceerde lameltechniek voor een individueel bioklimaat op uw terras.

Sottezza

Met Sottezza Pure of Originale altijd een perfecte match – met rechtlijnige of ronde terrasoverkapping!

Eye

Nu het product live beleven

Vindt een vakhandelaar-showroom in uw regio!

Hoogwaardige zonwering voor iedere situatie.
Hier vindt u het complete weinor zonweringsprogramma.

Start zoekopdracht

Zonneschermen met led

Een buitenruimte overdekt met een zonnescherm is de perfecte plek om tot jezelf te komen. Als u dit huiselijke paradijs op uw terras of balkon plaatst, wilt u hier natuurlijk ook veel tijd doorbrengen. Met een zonnescherm van weinor kunt u ook tot diep in de nacht blijven zitten, want de eersteklas zonneschermverlichting in de vorm van leds brengt licht in de duisternis en zorgt voor een heerlijke atmosfeer. Ontdek hier waarom zonneschermen met verlichting van weinor voor u de beste keuze zijn en voor welke ruimtes ze ideaal zijn!

Zonneschermen met led van weinor: Een veelzijdig aanbod

Wilt u een zonnescherm met ledverlichting voor thuis, maar weet u nog niet precies welke het beste bij uw woonsituatie past? Hier ontdekt u enkele van de hoogwaardige modellen die in ons assortiment te vinden zijn. 

Deze zonneschermen met leds als toebehoren kunt u bij weinor kiezen:

  • Grote terraszonweringen zoals de pergolazonweringen weinor PergoTex II en Plaza Viva zijn zeer geschikt voor het overspannen van grote oppervlakken en in gebieden waar het vaak waait. Ze dienen dus ook als alternatief voor terrasoverkappingen omdat ze ook beschermen tegen regen.
  • Onze hoogwaardige cassetteschermen zijn de ideale oplossing voor uw terras. Kies uit deze modellen die met leds geconfigureerd kunnen worden: Kubata, Opal Design II, Smaila, Cassita II, Semina Life en de I / K / N 2000
  • Het semi-open cassettescherm Semina kan worden uitgebreid met de bijpassende ledverlichting en maakt het verblijf onder uw zonnescherm nog aangenamer. 
  • Als balkonzonwering zijn bijvoorbeeld het open cassettescherm Topas met ledverlichting of het moderne, compacte cassettescherm Smaila geschikt, die eenvoudig met een afstandsbediening kunnen worden in- en uitgerold. Dit zijn twee van de vele praktische elektrische zonneschermen uit ons assortiment.
  • Serrezonweringen zoals de Sottezza Pure creëren met hun geïntegreerde zonneschermverlichting in de cassette een behaaglijke sfeer onder een terrasoverkapping.

Zonneschermen met led voor uw buitenruimte

Met zonneschermen met led kunt u heel eenvoudig uw vrije tijd in de buitenlucht verlengen. En het beste is nog, dat de praktische lichtlijsten voor nagenoeg elke buitenruimte geschikt zijn:

  • royale terrassen
  • gezellige serres
  • uitnodigende balkons

Bij weinor vindt u de geschikte zonneschermverlichting voor uw eigen woonsituatie.

Zonneschermen met led met veel voordelen

Een zonnescherm met leds moet in de eerste plaats licht bieden, zodat u ook laat in de avond nog op het terras of het balkon kunt zitten. Onze ledmodellen zorgen met hun aangename warmwitte licht (ca. 3000 K) voor een gezellige en behaaglijke atmosfeer. Dankzij innovatieve techniek zijn onze ledspots bovendien zeer energiezuinig. Zo ontvangt u dezelfde hoeveelheid licht als bij een 20 watt halogeenspot, maar met 85% minder energieverbruik. Verder bezitten ze een zeer lange levensduur van wel duizend uur.

De zonneschermverlichting is comfortabel te besturen. De weinor BiConnect of Somfy io homecontrol afstandsbedieningen zorgen ervoor dat de verlichting op elk moment kan worden in- en uitgeschakeld of gedimd.  Bij de ledlijst RGB Stripe kunt u ook een groot aantal kleuren kiezen. Alle andere ledmodellen beschikken uitsluitend over zogenaamd warmwit licht. Met de besturing BiConnect kunnen de kleuren met de handzender worden veranderd.

Met het besturingssysteem van Somfy kan het warmwitte licht met de handzender worden gedimd.

Ander praktisch toebehoren voor zonneschermen

Leds vormen een perfecte aanvulling voor uw zonnescherm. Ze zijn echter niet de enige mogelijkheid om uw buitenruimte een persoonlijk tintje te geven. Naast zelfgekozen kleuren voor doeken en frames kunt u weinor zonneschermen ook verfraaien met praktische features:

  • De praktische verwarmingssystemen Tempura en Tempura Quadra zorgen ook op koele dagen voor een behaaglijke warmte en creëren samen met uw ledverlichting een behaaglijke atmosfeer. 
  • Met weersensoren rolt het zonnescherm zich, afhankelijk van de weersomstandigheden, zelfstandig in of uit.

De meest gestelde vragen over zonneschermen met led

Bent u al overtuigd van een zonnescherm met ledspots voor uw buitenruimte? Misschien heeft u nog een paar vragen over het onderwerp voordat u een definitieve beslissing kunt nemen. Om er zeker van te zijn dat u het juiste model met verlichting kunt kiezen voor uw buitenruimte hebben we al enkele van de meest gestelde vragen rondom zonneschermen met verlichting voor u beantwoord. Lees verder en vind alle antwoorden waarnaar u op zoek was!

Is er voor de verlichting van mijn zonnescherm een extra stroomaansluiting nodig?

Dat is in principe afhankelijk van het door u gekozen model zonnescherm. Veel van de door ons aangeboden terrasoverkappingen en zonneschermen kunnen al direct door u worden gekozen met een geïntegreerde ledverlichting. In dat geval is een extra stroomaansluiting niet nodig. Wanneer u achteraf lichtlijsten wilt monteren aan al geïnstalleerde zonneschermen is een extra stroomaansluiting wel nodig.

Kunnen bestaande zonneschermen achteraf worden uitgerust met een ledverlichting?

Wanneer u achteraf uw zonnescherm met verlichting wilt uitrusten is dat geen probleem. De weinor zonneschermen I/K, Semina, Cassita II en Topas kunnen ook achteraf van een ledverlichting, in de vorm van een lichtlijst, worden voorzien. Daarnaast bieden we u de ledlijst RGB Stripe, die ook na de voltooiing van de bouw van het zonnescherm nog kan worden gemonteerd, bijv. aan de wand. Afhankelijk van het besturingssysteem biedt onze RGB Stripe u vele kleurtinten. 

Hoe wordt de ledverlichting tegen de regen beschermd?

Stroom en water verdragen elkaar niet. Dat is algemeen bekend. Toch kunt u met weinor veilig buiten genieten van uw ledverlichting voor uw zonnescherm. Dat komt omdat bij alle zonneschermen met geïntegreerde verlichting, deze voldoende zijn geïsoleerd en zo geschikt zijn voor buiten. Ook wanneer u een niet-geïntegreerde verlichting, zoals de ledlijst RGB Stripe met zijn eersteklas lichteffecten en kleuren koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit model kan ook moeiteloos worden gemonteerd terwijl het wordt beschermd tegen weer en wind. 

Zo koopt u pergolazonweringen van weinor

U heeft gekozen voor een zonnescherm met ledverlichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn de Noord-Europese marktleider op het gebied van zonwering, regen- en windbescherming op het terras. Bij ons kunt u altijd rekenen op maximale kwaliteit en innovatieve techniek. Start u een bouwproject met ons, dan kunt u uw zonnescherm met framekleur, doekkleur en praktische functies zoals bijvoorbeeld lichtlijsten perfect op uw behoeften aanpassen. Zo creëert u de perfecte buitenruimte om u helemaal thuis te voelen. Waar wacht u nog op? Neem een kijkje in ons assortiment en vind het geschikte zonnescherm met ledverlichting bij weinor!

En zo eenvoudig koopt u uw zonneschermen met led bij weinor:

1. Neem een kijkje op de website en zoek de geschikte modellen.

2. Zoek een weinor vakhandelaar bij u in de buurt.

3. Uw vakhandelaar geeft u graag uitgebreid advies en plant samen met u uw zonneschermproject.

4. Het zonnescherm met led wordt door uw vakhandelaar bij u gemonteerd en u hoeft verder niets te doen.

Uw weg naar een nieuw terras

Bij u in de buurt

Hoe vindt u uw weinor vakhandelaar?

weinor 3D Designer 2.0: Stel nu uw droomterras samen

met kleuren, doeken, materialen en accessoires in 3D 

Uitleg over de aankoop van een weinor product

Waar koop ik een weinor product? Wie is mijn contactpersoon? Dit en nog veel meer kunt u te weten komen in onze pakkende video.

Play Circle
Nu video bekijken

weinor visualisering-service

Fotorealistisch ontwerp van uw gewenste terrasoverkapping

Prachtige doeken in de beste kwaliteit

De doekcollectie 'my collections 2'  van weinor biedt 171 prachtige, moderne dessins voor elke lifestyle.

Enorm palet mooie framekleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren uw favoriete kleur. De weinor poedercoating zorgt voor maximale kwaliteit.

Echtheitszertifikat Logo

weinor echtheidscertificaat -
Met zekerheid een origineel product

Elke weinor product wordt vanaf januari 2018 geleverd met een echtheidscertificaat.
Vraag dit certificaat aan bij uw vakhandelaar!

Let op:
Technische wijzigingen evenals assortiments- en programmawijzigingen voorbehouden. Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Het weinor productassortiment kan per land verschillen.
Bij alle afgebeelde inrichtingsvoorwerpen gaat het om weerbestendige outdoor-meubels en -accessoires.