Speciale collecties

weinor speciale collecties

- voor iedere behoefte het juiste doek

Of het nu luchtdoorlatend, waterdicht of lichtbestendig moet zijn - weinor biedt voor iedere toepassing een individuele oplossing. Alle speciale collecties zijn hoogwaardig afgewerkt, duurzaam en verkrijgbaar in prachtige dessins.

screens by weinor® – de doekcollectie voor verticale zonwering

3x optimale zicht- en zonwering voor venster, terras en balkon. Verticale zicht- en zonwering van weinor biedt u vele voordelen. Het beschermt terras en binnenruimte tegen oververhitting en beschermt uw privacy tegen ongewenste blikken van buitenaf. U heeft keuze uit drie verschillende, hoogwaardige doeken.

U kunt hier kiezen uit: StarScreen, Soltis® 86 /92 en Glasvezelscreen.

StarScreen – textiel weefsel voor een gezellige flair
Het spindopgeverfde polyesterweefsel beschikt over een zeer natuurlijke haptiek en optiek. Zijn open weefsel verhoogt de lichtdoorlaatbaarheid. Het zorgt voor een bijzonder gezellig karakter. Dit weefsel is uitstekend geschikt voor verticale zonneschermen (VertiTex II, Volant Plus).

Soltis® 86 en 92 – de zonwering met ventilatie
Het hightech doek Soltis® is dankzij zijn vele kleine poriën bijzonder luchtdoorlatend. Als verticale zonwering zorgt het voor een aangenaam klimaat. Soltis® reflecteert zonnestralen tot 97 prozent en biedt daarom een optimale zonwering. De Soltis®-kwaliteiten onderscheiden zich door hun structuur, hun grootte en de plaatsing van de poriën – voor meer of minder licht- en luchtdoorlaatbaarheid. Soltis® 86, 92 zijn bijzonder geschikt voor verticale zonneschermen (VertiTex II, Volant Plus), serrezonwering (WGM) en als zijzonnescherm (Paravento), maar niet voor knikarmzonneschermen.

Aanwijzing: Soltis®-doeken voor VertiTex II Zip en Sottezza niet leverbaar.

Glasvezelscreen – Robuust weefsel voor verticale zonwering
Het weefsel bestaat uit gecoate glasvezelgaren en is daardoor duurzaam en bijzonder makkelijk te onderhouden. Het is uitermate geschikt voor toepassing op de verticale zonwering VertiTex II.

Pergona® – waterdichtheid en robuuste doeken met verschillend hoge lichtdoorlaatbaarheid

Pergona® transluzent
Het bijzondere aan Pergona® transluzent is de hoge lichtdoorlaatbaarheid tot wel 21 %. Het weefsel laat natuurlijk licht passeren en beschermt optimaal tegen regen en UV-straling. Tegelijkertijd voorkomt het onaangename verblinding door de zon. Omdat de productie van het doek aan hoge technische eisen moet voldoen, is het doek extreem sterk, waterdicht en tegelijkertijd lichtdoorlatend.

Pergona® classic
Het PVC-gecoate doek weinor Pergona® classic voertregenwater betrouwbaar af. De doeken zijn nagenoeg ondoorschijnend en zijn daarom uitermate geschikt voor verduistering. Ook is vuil op het doek van onderen niet zichtbaar.

Pergona®
Information Circle

Pergona®

Pergona®

waterdicht en flexibel voor textiel zonweringen

Meer beleven ...
screens by weinor®
Information Circle

screens by weinor®

screens by weinor®