BINNEN WORDT BUITEN.

Met uw nieuw design zonnescherm Smaila

Actie in Nederland en België alleen van 1-2 tot en met 15-4-2024Dubbel profiteren – Gebruik het aantrekkelijke aanbod en grijp nu uw kans bij de aankoop van een Smaila en ontvang een gratis afstandsbediening°ter waarde van minimaal € 318,00* en één van onze duurzame doeken tegen een voordelige prijs. 

Uw extra voordeel: onze aantrekkelijke 7-jaar garantie
 

Het weinor cassettescherm Smaila overtuigt met zijn prachtige design en vormt ook op de gevel van uw huis een optisch hoogtepunt. Doek en techniek zijn, net als in een kluis, perfect beschermd. Overdag geeft het zonnescherm aangename schaduw, 's avonds verlengen naar wens ledverlichting en verwarming de mooie uurtjes op het terras tot diep in de nacht. 


Het weinor actiescherm ontvangt u bij geselecteerde weinor Top-Partners in Nederland en België.

Dubbel besparen – en langdurig genieten!

Gratis afstandsbediening van weinor of Somfy

U kunt kiezen uit een weinor handzender BiEasy 5M in zilver incl. ontvanger°BiRec MA of een handzender Situo 5 io°Pure II en Sunea io motor van Somfy. U bespaart minimaal € 318,00*!

Extra gunstig: duurzaam doek tegen een speciale actieprijs

Eén van de 28 zonweringdoeken°uit de duurzame deelcollectie°modern basics blue® van weinor met 85%°gerecycled-PET voor de prijs van een standaard doek.

Meer informatie over ons actiescherm

Smaila – ook ideaal voor balkons en compacte terrassen

Met Smaila worden ook kleine buitenruimtes groots. Hun chique, hoekige vormgeving en hun geweldige optische accenten passen perfect bij een moderne, stedelijke ambiance.

Wordt vaak samen gekocht met:

Verwarmingssysteem Tempura / Tempura Quadra

Met de weinor warmtestralers Tempura verlengt u uw kostbare tijd op het terras wanneer u maar wilt.

Paravento

Met één handeling beschermd tegen inkijk en wind van de zijkant.

Smaila met Volant Plus en Somfy zonnepaneel

De optionele Volant Plus met geïntegreerde zonnepaneel van Somfy kan onafhankelijk van de stroomvoorziening in- en uitgerold worden.

Belangrijke informatie

* Bij de aankoop van een cassettescherm Smaila ontvangt u tijdens de actieperiode de volgende extra's:

  • Gratis afstandsbediening van weinor (handzender BiEasy 5M in zilver incl. ontvanger BiRec MA) of een handzender Situo 5 io Pure II en Sunea io motor van Somfy. U bespaart minimaal € 318,00 incl. 21 % BTW.
  • Eén van de 28 zonweringdoeken uit de duurzame deelcollectie modern basics blue® van weinor met 85% gerecycled-PET voor de prijs van een standaard doek.

Alleen verkrijgbaar bij de Top-Partners (geselecteerde vakhandelaren).

De actie geldt alleen voor Nederland en België.

Actieperiode: 1-2 tot en met 15-4-2024

(Let op: onze zoekfunctie naar vakhandelaren toont in enkele gevallen ook vakhandelaren die niet aan de actie deelnemen. Vraag uw vakhandelaar daarom gewoon naar de actie!)