Meer zekerheid bij aankoop

Verzeker uzelf van een goede koopbeslissing en bestel een afbeelding van uw huis met uw weinor product naar wens!

Speelt u met de gedachte uw huis met een terrasoverkapping of Glasoase® uit te breiden? Dan wilt u er waarschijnlijk zeker van zijn dat het eindresultaat u bevalt. Met de nieuwe weinor visualisering-service krijgt u precies deze zekerheid.

De weinor visualisatie-service biedt u twee foto-realistische afbeeldingen van uw huis in 3D met uw terrasoverkapping of uw Glasoase® van weinor. Je krijgt een aanzicht van voor en van de zijkant.

Door de visualisering krijgt u een zeer goed beeld van hoe het product naar wens er aan uw huis uitziet. Het is echter geen 1:1 omzetting tot en met het laatste details. Uw voordeel: de kosten van de hoogwaardige weinor visualisering wordt bij de uiteindelijke aankoop van het product weggeschreven.

Zo krijgt u een weinor visualisatie

Uw visualtisatie krijgt u bij de weinor vakhandelaar in uw regio. Vervolgens krijgt u uitgebreid advies. Daarna legt u met uw weinor vakhandelaar de details voor uw visualisatie vast. En dit heeft de vakhandelaar van u nodig:

  • 3 foto`s: een frontale foto van uw terras en twee weergaves van de linker en rechter kant als jpg, per Mail of op USB (hoge resolutie = rond 3MP per foto)
  • Afmetingen van uw terras (diepte, breedte)
  • Afmetingen van uw gevel (diepte, breedte, hoogte)

Nu een weinor vakhandelaar in uw regio vinden!
Klik op de button "vakhandelaar vinden" en vul daar het contactformulier in. Uw ontvangt van ons een E-mail met daarin het adres en overige contactgegevens van de weinor vakhandelaar in uw regio.